top of page
JW ESPO | Klimaat-, constructie- en installatietechniek

Puur vakmanschap

Zorgeloos wonen en werken

Warmte, verlichting, multimedia, baden en douchen; de mogelijkheden op het gebied van techniek nemen alleen maar toe. Een hoog gebruikscomfort met energiezuinige duurzame technieken dat is de trend. Wij hebben de kennis op het gehéle terrein van technische installaties voor uw woning, bedrijfsgebouw of stal. Voor nieuwbouw, verbouw of onderhoud. U geeft uw wensen en behoeften aan, onze vakmensen zetten dat om in een op maat gemaakt ontwerp voor uw technische installatie. Zo makkelijk maken wij u het.

Nieuwbouw

Het laten bouwen van een eigen woning is een grote gebeurtenis in uw leven. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk uw wensen vervult zien. Laat u daarom goed informeren over de technische mogelijkheden, alternatieven en bijzondere aandachtspunten waar u zoal op moet letten. Wij adviseren u daarbij graag.

 

Lees meer

 

 

Verbouw

Het verbouwen van een woning is een ingrijpende beslissing. Maar als die beslissing eenmaal genomen is wilt u er ook op kunnen vertrouwen dat het allemaal goed komt. Verbouwen van een woning of aanpassen van een installatie vraagt om veel creativiteit en technisch inzicht. Dan zijn we op ons best, met het juiste vakmanschap praktische oplossingen aandragen zodat uw wensen zo optimaal mogelijk verwezenlijkt worden. Voor kleine en grotere verbeteringen van uw woongenot staan wij u graag ter zijde.

 

Lees meer

 

 

Voor agrariërs

Wij zijn al ruim veertig jaar de specialist voor aanleg en onderhoud van technische installaties in de agrarische sector. Aangezien het in deze sector gaat om levende dieren, worden er hoge eisen gesteld aan kwaliteit en betrouwbaarheid van deze technische installaties.

 

Lees meer

 

 

Voor bedrijven

Werken met professionals die weten waar het om draait. Afspraak is afspraak. Korte beslislijnen. Dat is wat wij u  u te bieden hebben. Met veel ervaring in ontwerpen, realiseren en onderhouden van gebouwgebonden installaties in de utiliteit, industrie en woningbouw. Ervaringen die er toe bijdragen dat ú uw project succesvol kunt realiseren. Comfortabele, veilige, duurzame en energiezuinige installaties.

 

Lees meer

 

 

Elektrische installatie laten keuren

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het in goede staat houden van hun elektrische installatie en wel zodanig dat de veiligheid en gezondheid van gebruikers en werknemers niet in het geding is. Dit is vastgesteld in de ARBO-wet. Elektrische installaties dienen daarom minimaal een maal in de 5 jaar te worden geïnspecteerd. JW ESPO kan deze keuring voor u uitvoeren.

 

Lees meer

 

 

Houtgestookte CV-ketels

In deze tijd waarin het aardgas duur is wordt er volop naar alternatieven gezocht die hetzelfde comfort te bieden hebben en goedkoper zijn in het gebruik. Ee goed alternatief is is de houtgestookte CV-ketel. De moderne houtgestookte CV-ketels zijn zo gebouwd dat een groot gedeelte van de opgewekte energie wordt gebruikt om het water van het verwarmingssysteem te verwarmen. Zo ontvangt u hetzelfde comfort in uw huis voor veel minder geld. 

 

Lees meer

 

 

Service en onderhoud

Na uw opdracht komen onze vakmensen in nauw overleg met de bouwkundigen de installaties deskundig installeren. Ook na de installatie mag u rekenen op onze vlotte nazorg. Wij garanderen niet alleen dat onze installatiewerk goed is, wij zorgen ook dat u gelukkig blíjft met ons installatiewerk. U kunt daarvoor gebruik maken van onze vakkundige onderhoudsdienst. Mocht er onverhoopt toch nog een storing zijn, dan kunt u een beroep doen op onze 24 uur service dienst.

 

Lees meer

 

Maak direct een afspraak

Heeft u professioneel advies nodig?Maak dan direct online een afspraak. En wij komen bij u langs, wanneer u dat uitkomt. Ook voor onderhoud aan uw CV-ketel kunt u nu online een afspraak boeken.

Gecertificeerd

Dankzij ons vakwerk zijn wij beloond met een landelijk erkenning als installateur van gas, water en elektriciteit.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page