top of page

Puur vakmanschap

De echte alleskunner

Met veel ervaring in ontwerpen, realiseren en onderhouden van gebouwgebonden installaties in de utiliteit, industrie en woningbouw. Ervaringen die er toe bijdragen dat ú uw project succesvol kunt realiseren. Comfortabele, veilige, duurzame en energiezuinige installaties.

Utiliteit

Bouwen en verbouwen is vooral een vak geworden van plannen, organiseren en coördineren. Zeker in het geval van grotere utiliteitsprojecten. Binnen onze organisatie hebben we veel ervaring met dit soort projecten. Het gaat daarbij niet alleen om de uiteindelijk gerealiseerde installaties. Het gaat ook om het vermogen om goed te kunnen samenwerken met opdrachtgevers en overige partijen tijdens de voorbereiding en de uitvoering van een project. Dit is mede een belangrijke reden waarom we vaak gevraagd worden in een bouwteamverband om met alle partijen een zo optimaal mogelijk product te realiseren binnen de aangegeven kaders van gebruikerswensen, kwaliteit en kosten. Ook de aandacht die wij schenken aan een goede nazorg, onderhoud- en service organisatie en de mogelijkheden van beheer op afstand zijn meerwaarden die we als partner bieden bij grotere nieuwbouw en renovatieprojecten. Wederzijds vertrouwen als basis voor gezamenlijk succes.

Industrie

 

Een ongestoord productieproces. Leveren van een kwaliteits-product. Snel en flexibel kunnen inspelen op vragen uit de markt. Efficiënt produceren. Ergonomische werkplekken. Allemaal zaken die van groot belang zijn in een modern productieproces.

De juiste technische voorzieningen spelen hierbij een belangrijke rol. Dus ook een partner waar u op kunt bouwen en kunt vertrouwen, met ervaring in verschillende soorten productieprocessen en in alle technische disciplines. Een partner die weet dat niet alleen de eerste aanleg belangrijk is maar ook het blijvend goed en veilig functioneren. Een partner die kennis heeft van normen en voorschriften in uw productie omgeving.

Wij hebben ons door de jaren heen ontwikkeld als een deskundig en betrokken partner voor veel productiebedrijven.
Voor kleine of grote opdrachten, deelprojecten of multidisciplinair, in nieuwbouw of renovatie, in onderhoud of beheer. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid om elk project tot een goed resultaat te brengen. Met oplossingen gericht op uw continuïteit. Daar mag u ons op afrekenen.

Woningbouw

 

Een vrijstaande bungalow, twee onder één kap woning, een geheel nieuwe wijk, recreatiepark of appartementencomplex, de trend is individualisering.
Of het nu gaat om traditionele bouw, beton- of tunnelbouw, houtskelet of welke bouwvorm ook, de koper of investeerder wil zijn of haar eigen wensen kunnen inbrengen. Juist daar zijn wij goed in!

Bij ons is het verwerken van deze wensen een belangrijk onderdeel in de zorgvuldige voorbereiding van elk woningbouw-project. Zodat niet alleen de koper of investeerder zijn of haar  wensen vervult ziet maar ook de bouwer vlot kan blijven bouwen.

Als gecertificeerd totaal installateur mag u van ons een zorgeloos stuk vakwerk verwachten, zowel in de projecten organisatie als in de te realiseren installaties. Volgens de actuele normen en regelgeving. Gericht op een langdurige professionele samenwerking met de bouwers en investeerders, én gericht op tevreden bewoners.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page