top of page

Puur vakmanschap

Alles loopt op rolletjes

Bouwen en verbouwen is vooral een vak geworden van plannen, organiseren en coördineren. Zeker in het geval van grotere utiliteitsprojecten. Onze ervaring in het brede scala van bedrijfsruimtes zetten we graag in om voor u een zorgeloze technische installatie te realiseren. Een juiste werkplek verlichting, veilige machineaansluitingen,

verwarming op maat, een goede persluchtvoorziening of een vacuüm hemelwaterafvoersysteem, wij krijgen de gehele techniek in uw bedrijfsruimte op een efficiënte manier voor elkaar.

Kantoren 

​De eisen van de gebruikers maar ook van de beheerder en investeerders in het vastgoed, spelen een belangrijke rol bij de samenstelling van een installatie voor een nieuw kantoorgebouw. Comfort, energieverbruik, duurzaamheid en de wens voor een flexibele indeling zijn de punten die voor een kantoor belangrijk zijn.

Het in kaart brengen van de verschillende mogelijkheden binnen een gesteld budget is een belangrijke fase in het voorbereidingstraject. Daar zetten we graag onze expertise in. Onze totaalaanpak zorgt voor een gebouw dat comfortabel, functioneel en economisch is. Dat kunt u ons met een gerust hart toevertrouwen.Naast kennis en ervaring, is bij het verbouwen van kantoorgebouwen creativiteit een belangrijke voorwaarde. Dan zijn wij op ons best! Aandragen van praktische oplossingen om een bestaande installatie op te waarderen naar een installatie waarmee u de  toekomst weer  zorgeloos mee tegemoet kunt gaan. Onze vakmannen gaan graag die uitdaging aan, voor totaaloplossingen in grote en kleine projecten.

 

Zorg

De ontwikkelingen en wijzigingen in de visie op zorg voltrekken zich in snel tempo. Wij zijn al vele jaren actief in de zorg. Deze ervaring maakt dat wij de ontwikkelingen van nabij meemaken en daarop actief kunnen reageren.

Onze doordachte integraaloplossingen voor klimaatbeheersing, verlichting en sanitaire techniek verhogen het comfort en de veiligheid. Het verhogen van de efficiëntie houden wij daarbij altijd in ons achterhoofd. Een goed doordachte regeltechniek voor de technische installaties tezamen met de mogelijkheden van beheer op afstand, bieden daarbij veel voordelen. Zo blijft er meer tijd over voor echte zorg.

Zorginstellingen hebben de behoefte aan één aanspreekpunt voor alles wat met techniek te maken heeft. Wij kunnen met onze totaalaanpak werkelijk alle oplossingen bieden en leveren dus echte one stop shopping. Voor grote nieuwbouw- of renovatieprojecten of kleine aanpassingen van een afdeling; onze betrokken en bekwame medewerkers staan graag voor u klaar.

 

Onderwijs en sport

Het is belangrijk dat leerkrachten en leerlingen zich gezond en prettig voelen op een school en in de sportzaal. Zodat er met plezier gewerkt, geleerd, gespeeld en gesport kan worden. De kwaliteit van het binnen milieu speelt hierbij een wezenlijke rol. De kwaliteit van de lucht (o.a. CO2 gehalte), het thermische klimaat en licht zijn hierbij belangrijke elementen. Tegenwoordig hebben er volgens schattingen tussen de 15 en 20% van de kinderen in meer of mindere mate last van luchtwegaandoeningen. Voor deze kinderen is de kwaliteit van de ventilatie van extra belang.
 

Het thermische klimaat en verlichting zijn daarnaast aspecten die veel aandacht behoeven om een optimaal binnenmilieu te krijgen voor maximale studie- en sportprestaties en een laag ziekteverzuim. Wij weten als geen ander bovengenoemde eisen om te zetten in een juiste installatie. Hierbij wordt uiteraard ook veel aandacht geschonken aan aspecten om de exploitatiekosten laag te houden. Energiezuinige systemen maar ook het slim aanbrengen van componenten zodat een gebouw flexibel blijft en met geringe kosten is te wijzigen.

 

Horeca 

Stijlvol dineren, comfortabel overnachten, een zakelijke bijeenkomst of relaxen in een vitaal centrum. Wij weten welke eisen uw graag geziene gast aan uw accommodatie stelt. Die eisen stelt u ook aan uw installatie.


Daarnaast zijn er aspecten die u als beheerder belangrijk vindt. Bedrijfszeker, veiligheid gegarandeerd, lage exploitatiekosten en afgestemd op uw niveau.
Met de juiste ventilatie en koeling, karaktervol sanitair en wellness voorzieningen, sfeervolle verlichting en zelfs draadloos internetten. Profiteer van onze brede expertise in de horeca. Van zakelijk maar stijlvol ingericht stadshotel met meer dan honderd kamers, tot knus familiehotel, van gezellig bruin café tot groot zalencentrum, van chic restaurant tot modern vitaal instituut.

Voor grote nieuwbouw- of renovatieprojecten of kleine aanpassingen aan een kamer, een zaal of een deel van de installatie, onze betrokken en bekwame medewerkers staan graag voor u klaar. Met maatwerk voor uw situatie.

 

Detailhandel en showrooms 

De consumentenmarkt is volop in beweging. Dat heeft zowel consequenties voor het bestedingspatroon, productvoorkeuren als de wijze waarop artikelen aan de man worden gebracht. De manier van presenteren blijft belangrijk. Die moet eigentijds zijn. Comfortabele en overtuigende presentaties helpen om interesse om te zetten in een koopbeslissing. Het aanlichten van producten met de juiste accenten in uw winkel of showroom en het gewenste klimaat ondersteund daarbij het positieve koopgedrag. De klant moet zich prettig en veilig voelen.

Onze aanpak draagt bij aan een efficiënte realisatie van winkelformules en showrooms. Wij leveren maatwerk met oplossingen op het gebied van: klimaatbeheersing, verlichting, sanitaire voorzieningen en elektrotechniek. Onze professionele service en onderhoudsafdelingen zorgen, door een vast onderhoudsschema, voor een blijvend goede werking van uw installatie. Mocht er onverhoopt een storing zijn dan kan er altijd snel een beroep gedaan worden op onze 24-uurs servicedienst.

 

Overig 

Het is natuurlijk onmogelijk om over elk type gebouw iets specifieks te vermelden. Met onze brede kennis en ervaring op het hele terrein van de techniek in en om een gebouw kunnen we ongetwijfeld ook u helpen.

Technische installaties in een kerk, gemeentehuis, een bank, een paardenmanege, veehouderij of een militair complex, allemaal hebben ze gemeen dat ze specifiek zijn voor dát gebouw met díe bepaalde functie.

Onze vakmannen tonen u graag de deskundigheid die er bij onze organisatie in huis is. Wij bewijzen graag dat we uw vertrouwen waard zijn.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page