top of page
JW ESPO | Klimaat-, constructie- en installatietechniek

Metaalbewerking is echt vakmanschap

Al sinds jaar en dag zijn wij een professionele speler op het gebied van metaalbewerking, constructietechniek en laswerk. We zijn een kwalitatieve leverancier van eindproducten en halffabricaten. Een no-nonsense bedrijf dat gelooft in ambachtelijk vakmanschap. Dat resulteert in hoogwaardige producten waar je op kunt vertrouwen.

 

Voor de utiliteitsbouw, industrie en de particuliere markt zijn wij al jaren het constructiebedrijf dat met deskundigheid en vakmanschap grote en kleine projecten uitvoert. Door al in de ontwerpfase met u in gesprek te gaan, ontwikkelen we samen de meest passende en innovatieve oplossingen.

 

Al onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden in ons eigen beheer, in een veilige omgeving ontwikkeld. Van rolstoelen tot verstelbare wasbakken en van terrasverwarmers tot stoere industriële eettafels. Wat uw wens ook is, onze constructeurs en experts denken graag met u mee. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

 

 

Onze producten
Industriële eettafels op maat

Deze eettafel van JW ESPO is perfect voor de ultieme Scandinavische look in jouw interieur. De stoere tafel is gemaakt van een combinatie van ijzer en eikenhout en heeft een strak ontwerp. Eenvoudig maar elegant. Een echte klassieker. Met zijn rechte lijnen en luchtige uitstraling, past deze tafel altijd. Een paar leuke retro stoeltjes schuiven hier prachtig bij aan. 

Eettafel met marmeren blad

Marmer is helemaal van deze tijd. Deze tafel is gemaakt van een tijdloze combinatie van staal en marmer en heeft een strak ontwerp. Dankzij de lichte kleuren past deze tafel in ieder interieur.

Marmeren salontafel op maat van JW ESPO
Salontafel met marmeren blad

Marmer is helemaal van deze tijd. Deze tafel is gemaakt van een tijdloze combinatie van staal en marmer en heeft een strak ontwerp. Dankzij de lichte kleuren past deze tafel in ieder interieur.

Terrasverwarmers

Door de infrarood-warmtegolven zijn de stralers uitermate geschikt voor toepassing op terrassen; ideaal om tijdens de tussenseizoenen of koude zomeravonden het terras wat langer te benutten.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page