Puur vakmanschap

Stoere industriële tafel met stalen onderstel

Deze eettafel van JW ESPO is perfect voor de ultieme Scandinavische look in jouw interieur. De stoere tafel is gemaakt van een combinatie van ijzer en eikenhout en heeft een strak ontwerp. Eenvoudig maar elegant. Een echte klassieker. Met zijn rechte lijnen en luchtige uitstraling, past deze tafel altijd. Een paar leuke retro stoeltjes schuiven hier prachtig bij aan. 

 

De eettafel heeft een lengte van 200 centimeter, een breedte van 80 centimeter en een hoogte van 74 centimeter (exclusief blad). De tafel is gemaakt van een onbewerkt zwart ijzeren onderstel, dat alleen gelakt is met blanke lak voor een industriële look. Eventueel kan het onderstel zwart worden gecoat. De noesten in het onbehandelde eiken tafelblad geven de tafel een stoere uitstraling. 

 

Al onze tafels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats. Daarom is het mogelijk om de tafel samen te stellen naar je eigen wensen. Wil je bijvoorbeeld je tafel liever iets langer? Dat kan! Ook kun je kiezen voor een ander tafelblad. Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

 

De specificaties van de tafel (zoals afgebeeld) op een rij:

  • Lengte: 200 cm

  • Breedte: 80 cm

  • Hoogte: 74 cm

  • Type blad: rustiek eiken, afgewerkt met blanke lak (satijnglans)

  • Prijs: €895,00

 

JW ESPO eettafel industrieel interieur.jpg
JW ESPO minimalistische tafel.jpg
JW ESPO eettafel marmer.jpg
JW ESPO scandinavische tafel.jpg
JW ESPO eettafel.jpg
Industriële_tafel_JW_ESPO.jpg
Eettafel op maat

Vul onderstaand formulier in en wij sturen je zo snel mogelijk een offerte.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
0
0

JW ESPO

Bedrijvenpark Twente 325

7602 KL  Almelo

Nederland

Aan eventuele fouten op onze website kunnen geen rechten worden ontleend

Deze website is ontworpen door Wouter Waayer