top of page

U hoeft zich geen zorgen te maken

Er wordt verwacht dat installaties goed, comfortabel en veilig functioneren en blijven functioneren. En mocht er een keer een storing zijn, dan moet het probleem snel verholpen worden. Onze dienstverlening is daar op ingesteld. Nadat een installatie vakkundig is geïnstalleerd, bieden wij u de volgende mogelijkheden:

Periodiek onderhoud

Elke technische installatie heeft een vorm van nazorg nodig. Om veilig, comfortabel, functioneel en energiezuinig te blijven. In periodieke intervallen wordt onderhoud verricht aan installatie onderdelen gericht op behoud van functionaliteit en veiligheid. Ook voor gespecialiseerd gecertificeerd onderhoud kunt u op ons rekenen. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan wetmatig verplicht onderhoud aan grotere CV-ketels.

Wijzigen van bestaande installaties

Organisaties, maar ook huishoudens zijn een dynamisch gebeuren. Vaak heeft dat tot gevolg dat in de loop van de tijd gebouwen, ruimtes of productieprocessen worden aangepast. Dat heeft vaak weer tot gevolg dat er aanpassingen aan technische installaties moeten plaats vinden. Ook dan kunt u op ons rekenen. Op een slagvaardige en creatieve manier zorgen we er dan voor dat de werkzaamheden plaatsvinden op een wijze dat uw organisatie of huishouden daar het minst bij wordt gestoord.

Storingsdienst

Wanneer er sprake is van een technische storing, staan onze vakbekwame servicemonteurs tot uw beschikking. Buiten kantooruren om, kunt u bellen met ons storingsnummer. Bij aanleg van uw installatie heeft u van ons een storingsnummer gekregen. Deze vindt u op de CV-ketel of in de meterkast. Mocht dit nummer bij u niet bekend zijn, dan kunt u bellen naar het algemene nummer, u wordt dan automatisch doorverbonden met de storingsdienst. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.

Bestaande installaties

Heeft u al een installatie, die niet door ons is geïnstalleerd, maar geen servicecontract? Of heeft u destijds geen servicecontract bij ons afgesloten? Maakt u zich geen zorgen, ook dan kunt u nog steeds bij ons terecht. Informeer naar de mogelijkheden.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page