top of page

Puur vakmanschap

Op een duurzame manier verwarmen

De MAGASRO pelletketel is ontworpen voor comfortabel en vooral zuinig verwarmen met pellets. De ketels vereisen slechts vijf minuten onderhoud per dag.

 

De ketel is gemaakt van speciaal kachel staal met een dikte van 5 mm. Het branderdeel is gemaakt van giet ijzer. De besturingseenheid regelt automatisch het verbrandingsproces. De inhoud van de container is voldoende voor drie/vier dagen stoken. De Magasro PU is van een prima kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

 

De warmwaterketels zijn bedoeld om comfortabel en zuinig te stoken met het gebruik van vaste brandstoffen. Door de moderne constructie is er weinig onderhoud nodig. De ketel is gelast van 5 mm dikke staalplaat met pijp (buisvormige) wisselaarscombinatie. De retarde brander is aan de zijkant van de ketel gemonteerd. D.m.v. een pelletdoseermechanisme worden de pellets toegevoerd naar de brander. 

 

De ingebouwde elektronische regelaar zorgt voor de besturing en modulatie van de brander met behulp van enkele sensoren. Hierdoor wordt het brandstofgebruik geminimaliseerd. Op de regelaar is een kamerthermostaat- of weersafhankelijke regeling mogelijk, vanuit de regelaar wordt de circulatiepomp aangestuurd. Om het rendement te verhogen en de emissie te verlagen is er een keramische katalysator over de brander gemonteerd hierdoor is een rendement van meer dan 86% haalbaar.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page