top of page

Puur vakmanschap

Alleen het beste is goed genoeg

Het verbouwen van een woning is een ingrijpende beslissing. Maar als die beslissing eenmaal genomen is wilt u er ook op kunnen vertrouwen dat het allemaal goed komt.

Verbouwen van een woning of aanpassen van een installatie vraagt om veel creativiteit en technisch inzicht. Dan zijn we op ons best, met het juiste vakmanschap praktische oplossingen aandragen zodat uw wensen zo optimaal mogelijk verwezenlijkt worden. Voor kleine en grotere verbeteringen van uw woongenot staan wij u graag ter zijde.

Ventilatieplafond

 

Het JW ESPO ventilatieplafond is een uniek ventilatiesysteem, dat voor een perfecte luchtverdeling in de afdeling zorgt. Dankzij ons ventilatieplafond heeft u een gelijkmatige temperatuurverdeling over de hele afdeling. Omdat de lucht in zeer fijne straaltjes de afdeling binnen komt, wordt er optimaal geprofiteerd van de warmteproductie van de aanwezige dieren.

Klimaat

 

Comfort in een woning hangt ook voor een groot deel samen met de kwaliteit van de verwarmings- en de warmwater installatie. Als u overweegt uw installatie aan te passen of te vernieuwen, zijn wij u daar graag bij van dienst.

Er zijn verschillende mogelijkheden van warmte bronnen, verschillende typen radiatoren, sierradiatoren, convectoren, vloerverwarming of zelfs wandverwarming. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar om u voor te lichten over het comfort van de verschillende systemen, de energiebesparing, de technische kwaliteiten en -mogelijkheden. Daardoor kunt u eenvoudig een keuze maken. Na opdracht mag u er op vertrouwen dat we uw installatie met veel zorg en vakmanschap gaan installeren. En staan we borg voor het nakomen van de garantie. Zoals u dat van een professioneel en gecertificeerd bedrijf mag verwachten.

CV-ketel vervangen

 

Meer warmwater voor comfortabel baden en douchen? Geld en milieu sparen door een energiezuinige installatie? Of gewoon de oude c.v ketel vervangen omdat die “op” is? Wat ook uw reden is, wij kunnen u voorzien van een deskundig advies op maat voor uw persoonlijke situatie. Met thermostatische regelapparatuur zoals dat het beste bij u past. Zodat u altijd de juiste keuze maakt voor uw manier van wonen. Onze vakmannen zorgen voor een vakkundig aangelegde nieuwe CV-ketel tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Een gegarandeerd perfect werkende CV-ketel, aangelegd volgens de geldende installatie- en veiligheidsvoorschriften. Naast de aanleg van een betrouwbare nieuwe c.v-ketel zorgen we ook graag dat die zuinig en betrouwbaar blijft. U kunt u daartoe verzekeren door gebruik te maken van een onderhoudsabonnement. 

Loodgieterswerk

 

Aandacht voor details. Aandacht voor kwaliteit en vakmanschap. Steeds meer mensen willen dat ook details aan de woning volgens goed vakmanschap worden gemaakt. Daarom zien we ook een toename van aandacht voor goed en vakkundig koper- en zinkwerken aan de woning.

Van dakgoten tot hemelwaterafvoeren, van zinken afdekkers voor dakranden tot een gehele koper-  of zinken afdekking van dakkapellen, wij hebben specialisten in dienst die dit vakmanschap perfect beheersen.

Bij een verbouwing van uw woning of het vervangen van de dakgoten zijn onze vakmensen u graag van dienst.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page