top of page

Puur vakmanschap

Een Magasro houtvergasser werkt in principe als uw gewone gasketel. Daarom zijn deze houtvergassers ook uitermate geschikt voor het verwarmen van uw woning en/of bedrijf. Zonder problemen kan de vergassingsketel op uw huidige verwarmingssysteem worden angesloten.

 

De Magasro houtvergassers kenmerken zich door eenvoudige bediening en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Alle houtgestookte CV's van Magsro hebben een  grote verbrandingsruimte dit zorgt voor een lange verbrandingsduur. 

 

De nieuwste innovaties zijn toegepast in de besturing van de houtgestookte CV-ketels. Het verbrandingsproces wordt aangestuurd door een microprocessor die de warmte afgifte automatisch regelt. De geïntegreerde onderdrukzuiging zorgt voor een optimale trek. Zelfs de kleinste ketel heeft een grote vuldeur. Dit maakt het vullen van de ketel gemakkelijk. Voor het bijvullen is geen extra afzuiging nodig.

 

Voor een optimale verbranding is de ketel uitgevoerd met een rookgasmodule. De rookgasmodule verlaagt de emissienormen en verlengt de levensduur van de ketel. Tevens geeft het toepasen van de rookgasmodule een flinke besparing op de brandstof, omdat er veel zuiniger gestookt kan worden. Standaard zijn de Magasro houtvergassers uitgevoerd met retarders. De elektronische regeling met LCD display bestuurt de ketel volledig automatisch. De blower en de pomp worden afhankelijk van het temperatuur verloop bestuurt door de regeling.

 

 

Kenmerken:

Vermogen: 80 kW

Vulruimte: 350 dm3

Breedte: 710mm

Diepte: 1330 mm

Hoogte: 1370mm

Gewicht: 810 KG

Rookgasafvoer: 160mm

Rendement: 86 – 91%

Op een duurzame manier verwarmen

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page