top of page
JW ESPO | Klimaat-, constructie- en installatietechniek

Altijd de ideale temperatuur in uw stal

Puur vakmanschap

JW ESPO ontwikkelde voor het verwarmen van diverse stallen een verwarmingssysteem dat berust op het convectieprincipe. Dit houdt in dat lucht door lucht wordt verwarmd, zonder tussenkomst van een ander elementwaardoor een directere en snellere verwarming plaats vindt. Het convectiesysteem geeft daardoor beter en sneller warmte af dan het stralingssysteem.

 

De JW ESPO HBV is uitermate geschikt voor het verwarmen vanafdelingen waarbij gangpadventilatie wordt toegepast, maar ook voor plafondventilatie-systemen kunnen ze uitstekend worden gebruikt. Door toepassing van een buizenstelsen en regelkleppen is de HBV geschikt om een of meerdere afdelingen gelijktijdig te verwarmen. Elektrische ontsteking zorgt voor goede controle op eventuele storing. Geen onverbrande gassen in een stal, aan te sluiten op alarminstallatie, hierdoor energiebesparend. 

 

Door zijn eenvoudige constructie makkelijk te plaatsen e.e.a. door middel van verplaatsbare ophangbeugels. De uitvoering van de JW ESPO HBV ius geheel van roestvrij staal, wat zorgt voor een lange levensduur. Geschikt voor aardgas, propaan, biogas en stadsgas. De ESPO HBV is regelbaar van 5-32 kW.

 

Megatronic

Door toepassing van de megatronic is de JW ESPO HBV traploos regelbaar van 5-32 kW. Dit kan op twee manieren; door middel van een signaal van 0-10 Volt watt via uw verwamringscontact dat naar de megatronic gaat. Of door middel van een potentiaal vrij kachelcontact, waardoor een tijdsindeling van 0-30 minuten mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat de HBV van minimaal 5 naar 32 kW gestuurd wordt. De tijd is instelbaar per afdeling instelbaar. Ook het vermogen is per afdeling instelbaar. Door toepassing van de megatronic kunnen maximaal zes ruitmes worden ingeschakeld. Afhankelijk van het aantal ingeschakelde ruimtes, krijgt iedere ruimte een naar wens evenredige hoeveelheid warmte toegediend. 

 

Accesoires

Door middel van diverse soorten buizen en hulpstukken zijn meerdere ruimtes te verwarmen.

 

Regelklep elke ruimte afzonderlijk sturen, zodat iederee ruimte de juiste warmte krijgt.

 

JW ESPO levert twee soorten kleppen: open-dicht klep en een traploos regelbare klep, door middel van 0-10 Volt sturing.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page