top of page
Agrariërs | JW ESPO

Wij begrijpen u

Puur vakmanschap

Het leven op een boerderij is niet altijd even rustig. Sterker nog; het kan zelfs flink hectisch zijn. Wij begrijpen dat en leveren daarom enkel producten en diensten van de hoogste kwalitiet. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken dat de techniek u in de steek laat.

Installatietechniek

Kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie en service, dan kiest u voor JW ESPO. Wij zijn al ruim veertig jaar de specialist voor aanleg en onderhoud van technische installaties in de agrarische sector. Aangezien het in deze sector gaat om levende dieren, worden er hoge eisen gesteld aan kwaliteit en betrouwbaarheid van deze technische installaties.

Stalinrichting en toebehoren

Stalinrichting draait meer dan ooit om kennis. Een doordachte stalinrichting werkt niet alleen prettig, maar scheelt snel twee uur werk per dag. Met name bij grote stallen spelen zaken als veeverkeer, looplijnen en arbeidsefficiency een essentiële rol, naast aandachtspunten als comfort en duurzaamheid. Wij zijn de specialist op dit terrein. Wij tekenen niet zomaar een stal, we ontwerpen een duurzaam stalconcept, gebaseerd op uw manier van werken en uw toekomstplannen.

Biologisch luchtfilter

Het volkomen biologische luchtfilter van JW ESPO is hét alternatief voor een chemische luchtwasser. Want naast fijnstof, ammoniak en bacteriën, beperkt het stank ook nog eens tot een minimum.

JW ESPO installatietechniek klimaatspecialist constructiebedrijf

Klimaat-, constructie- en installatietechniek

  • Facebook Clean Grey
  • Twitter Clean Grey
  • LinkedIn Clean Grey
  • Google+ Clean Grey
  • YouTube Clean Grey
bottom of page